Kitap

Ülkemizin 81 ilinde ve ayrıca Balkan Devletlerinde, Afganistan, Sudan, Somali, Çad, Uganda ve daha birçok ülkede kültürel ve dini eserlerimizi yaymaya çalışmaktayız. Sizlerin destekleriyle yurt dışındaki medreselere, kurslara kitap temin etmekteyiz.

Afrika Bayramlık Hediyesi

Yetimlerin Bayram Sevincine Ortak Olun

Cami İnşaatı Sudan

Afrika ve Afganistan'da Cami ve Medrese yapmaya devam ediyoruz.

Yemin Kefareti

Yurt İnşaatı

Ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafından özellikle Afrika ve Türk Cumhuriyetlerinden gelerek yüksek öğrenimlerini Türkiye’de devam ettiren öğrencilerimize aile sıcaklığını aratmayacak imkânlar sunarak yurtlarımızda barındırıyoruz.

Burs

Afrika'daki Yetim Okullarına siz de destek olun. Kendilerinin ve ülkelerinin geleceklerini değiştirmelerinde yardımcı olun

Sadaka

Güne başlarken sadaka vermek, felaketleri önler. [Deylemi]. Güne sadaka ile başlayın.

Genel Bağış

Bağış yaparken, bağış yaptığınız yerinde sizinle aynı hassasiyette olmasına dikkat etmelidir. BiZE iHTiYAÇ DUYULAN HER YERDEYiZ

Afganistan Su Kuyusu

Adınıza Su Kuyusu Hizmeti. Medrese ve Cami inşaa ederek yaşam alanı oluşturuyoruz.

Hazeret-i Ali (radıyallahü teâlâ anh) Su Kuyusu

4. Halife Hazret-i Ali adına özellikli ASIRLARCA akacak su kuyusu açıyoruz.

Sudan Su Kuyusu

İstediğiniz miktarda su kuyusu bağışı yaparak Su Kuyusu havuzumuza katılın. Binlerce ailelenin su ihtiyaçlarına giderilmesine sebep olun.

Su Kuyusu Bağışı Yap

Ne yazık ki dünya nüfusunun yaklaşık onda biri suya ulaşmada güçlük çekiyor. Hızlı nüfus artışı, kirlilik ve kuraklık gibi sebepler ile milyonlarca kişi temiz suya erişemiyor. Bizler kadar şanslı olmayan kardeşlerimiz ne yazık ki kirli suyun tüketimi sonucunda hayatını kaybediyor. Sizde online su kuyusu bağışı yaparak hayra vesile olabilirsiniz.

Su Kuyusu Hakındaki Bütün Sorularınızı Cevapladık (Videolu)

Zekat

İhlas Vakfı olarak zekat, sadaka ve fitrelerinizi, yurtlarımızda kalan talebelerimize, Türkiye ve Afrika’daki gerçekten ihtiyaç sahibi olan yetim ve ailelere ulaştırıyoruz.

Zekat Bağışı

Zekat bağışlarınızı hem yurt içinden hem de yurt dışından rahatlıkla kredikartı veya havale yönetmi ile vekalet vererek yapabilirsiniz. Yurtlarımızda kalan talebelere, ülkemizde ihtiyaç sahibi ailelere ve diğer Müslüman ülkelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere zekat, sadaka ve fitre bağışlarınızı sitemiz üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

Adak (Nezir) - Yurtdışı

Adağınızı bekletmeden kesip Videosunu WhatsApp ile gönderiyoruz.

Akika (Çocuk Nimeti) -Yurtdışı

Akikanızı bekletmeden kesip Videosunu WhatsApp ile gönderiyoruz.

Mevta (Ölmüş Yakınlar) - Yurtdışı

Bekletmeden kesip Videosunu WhatsApp ile gönderiyoruz.

Şükür Hayvanı - Yurtdışı

Bekletmeden kesip Videosunu WhatsApp ile gönderiyoruz.

Kurban Bağışı

Kurban bağışı konusunda Vakfımız adak, akika ve kurban bayramlarında kesilen vacip kurbanlarınızı gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaktadır. Dünyanın dört bir yanında, yurt içi ve yurt dışınde vekaletinizi alarak kesimleri yapıldığı gün etleri dağıtılmaktadır. Aynı zamanda kurbanınızın kesim videosu sizlere WhatsApp üzerinden video olarak gönderilmektedir.

Düğün Yemeği (50 Kişilik)

Düğününüzü Ertelemeyin, Afrika'da Dualarla Kutlayalım.

Mevlid Yemeği (50 Kişilik)

Mevlid Yemeklerinizi Afrika'da Yetimhanemizde verelim. (Videolu)

Mevta Yemeği (50 Kişilik)

Sevabı sevdiklerinizin ruhuna olmak üzere Yetimhanemizde yemek verelim. (Vİdeolu)

Yetimhane Gıda Yardımı

Baktığımız 3000 kişilik Yetim hanemize Çuval Un yardımı

1 Ay Yetim Sponsorluğu

Bir aylık eğitim, giyecek, sağlık, gıda, ve barınma ihtiyaçlarını karşılamamıza yardımcı olun.

1 Yıl Yetim Sponsorluğu

Bir yıllık eğitim, giyecek, sağlık, gıda, ve barınma ihtiyaçlarını karşılamamıza yardımcı olun.

Yetim

İslam coğrafyasında, savaş, hastalık vs. gibi nedenlerle ailesini kaybetmiş kimsesi olmayan çocukların; barınma, eğitim, sağlık, gıda gibi ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen bu projeye sizlerin destekleriyle devam etmekteyiz.

Yetim Bağış videonuzu Whatsapp üzerinden gönderiyoruz.

8 Yaşındaki Şevval'in Harçlığı Herkesi Duygulandırdı!

Fitre

Fitre emanetlerinizi Müslüman kardeşlerimize ulaştırıyoruz.

Yurtiçi İftar

İhtiyaç sahiplerinin evlerine günlük iftarlık gönderin. Karantinada yanlız bırakmayın!

Yurtdışı İftar

Yurtdışında iftarlarınızı ve duasını WhatsApp üzerinden size video olarak gönderiyoruz.

Yurtdışı İftar 50 kişi

Köy İftarı

Bütün Köyün Duasını alın. Afrika da en uzak köylere ulaşalım. Haydi hep beraber bayram olsun.(400 kişi)

Ramazan Erzak Kolisi

Türkiye'nin heryerine güvenli ellerden bağışınız ihtiyaç sahiplerine ulaşsın. Razaman Erzak Kolisi.

Ramazan Erzak Kolisi

Oruç Fidyesi