Videolar

İhlas Vakfı'ndan Afganistan'daki Depremzedelere Yardım!

Afganistan'da Geçtiğimiz günlerde 2500 kişinin ölümüyle sonuçlanan iki deprem meydana gelmişti bölgeye ilk günden itibaren el uzatan İhlas Vakfı'nın yardımları devam ediyor. Çocuk yaşlı binlerce kişi depremde hayatını kaybetti bir o kadar kişi de bölgede yardıma muhtaç hale geldi onlara yardım elini ise İhlas Vakfı uzattı.

Emir Sultan ve Yıldırım Bâyezid Han, Vakıf Eserleri

Her Perşembe 22:10'da Vakıf Medeniyeti programımızla TGRT BELGESEL’ de sizlerle beraberiz

Mahmut Kemal Aydın TGRT FM'de İhlas Vakfı'nın Kurban Hizmetlerini ve Hassasiyetleri Anlattı

İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın, bugün saat 10.15' te TGRT FM'de Hülyalı Aksu Düzgün'ün "Hülyalı Sabahlar" programına konuk oldu

Zekiye Coşar Külliyesi Açılışı

İhlas Vakfı, Asya'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan "Zekiye Coşar Külliyesini" açarak bölge halkının hizmetine sundu

Evliyalar Diyarı Tarihi Şehir Kastamonu

Muhammed Masum Faruki Kuddise Sirruh Külliyesi

İhlas Vakfı, Asya'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan "Muhammed Masum Faruki Kuddise Sirruh Hazretleri adına Külliyesini" açarak bölge halkının hizmetine sundu

Norveçli Hayırseverler Külliyesi Açılışı

İhlas Vakfı, Asya'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan "Norveçli Hayırseverler Külliyesini" açarak bölge halkının hizmetine sundu

Fatih Sultan Mehmet Han ve Vakıf Eserleri 2

2022 Kurban Bedelleri Açıklandı!

İhlas Vakfı, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban hisse vekâlet bedellerini açıkladı. İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, 2022 yılı yurt dışı kurban hisse bedelinin 1590 TL, yurt içinde ise 2590 TL olarak belirlediklerini ilan etti. Yurtdışında Sudan, Somali, Uganda, Çad ve Afganistan'da Kurban kesimleri gerçekleştirilecek. Konu hakkında açıklamada bulunan Mahmut Kemal Aydın, ''Hayırseverlerin vacip kurban, adak kurbanı, akika, şükür hayvanı ve ölmüş yakınları için verecekleri kurban vekaletlerini, Sudan, Somali, Uganda, Çad ve Afganistan'da İslami usullere uygun keserek, elde edilen etleri bu ülkelerdeki yetim, fakir ve ihtiyaç sahiplerine güvenle ulaştıracağız'' dedi.

Fatih Sultan Mehmet Han ve Vakıf Eserleri

Her Perşembe 22:10'da Vakıf Medeniyeti programımızla TGRT BELGESEL’de sizlerle beraberiz.

Sultan 2. Bayezid Han Vakıf Eserleri | Vakıf Medeniyeti

Mimar Sinan Hazretleri ve Süleymaniye Camii hakkında duymadıklarınızı Anlattık. - Vakıf Medeniyeti

Vakıf Medeniyeti Bölüm 3 | Selçuklu ve Osmanlılar - TGRT BELGESEL

Vakıf Haftası dolayısıyla, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın TGRT BELGESEL ekranlarından Selçuklular ve Osmanlı'da Vakıf Medeniyetini anlattı.

Vakıf Medeniyeti Bölüm 2 | Osmanlı - TGRT BELGESEL

Vakıf Haftası dolayısıyla, İhlas Vakfı Başkanı Mahmut Kemal Aydın TGRT BELGESEL ekranlarından Osmanlı'da Vakıf Medeniyetini anlattı.