Seminer Ve Konferanslar

İhlas Vakfı barındırdığı gençleri hayata daha iyi hazırlamak için seminer ve konferanslar düzenlerken kendi hizmetlerinin kalitesini yükseltmek için de kurum içi eğitim ve seminerler düzenlemektedir.

Öğrencilerimize değişik alanlarda, uzman öğretim görevlileri,seçkin ve başarılı işadamları tarafından seminerler tertip edilmekte,
İhlas Vakfı bünyesindeki personele, eğitim, gelişim, verimlilik yönetim vb. güncel konularda kurum içi eğitim verilmekte,
Yurtlarımızdan mezun öğrencilerimize, iş hayatına atılmadan önce, kendilerine iş hayatında ışık tutacak ve ufuklarını açacak seminerler organize edilmekte,
Yurtlarımızın eğitimci ve yöneticilerine, gelişim seminerleri düzenlenmektedir.

SEMİNERLER
Geleceğimizin teminatı gençlerimizin iyi yetişmesi için yıl boyunca alanında uzman şahısları, değerli yazar, düşünür ve profesörleri yurtlarına davet ederek öğrencileriyle buluşturan İhlas Vakfı, düzenlediği seminer ve oturumlarla onların ufuklarını açmakta ve eğitimlerine katkı sağlamaktadır.

KARİYER ZİRVELERİ
Ülkemizin parlak geleceği gençlerimizin iş hayatlarında da başarılı olmaları için, her sene eğitim döneminin sonunda yaz aylarında “İş Hayatına Hazırlık Seminerleri” düzenleyen vakfımız öğrencilerinin kariyer hayatlarına ışık tutmakta, tecrübeli yönetici ve girişimcilerden değerli tecrübe ve öğütlerini alabilme imkanı sunmaktadır. İş Hayatına Hazırlık Seminerleri kapsamında düzenlenen Kariyer Zirvesi etkinlikleri vasıtasıyla da ülkemizin en ünlü iş adamı, yönetici ve girişimcilerini öğrencileriyle buluşturmakta ve güçlü bir vizyonla hayata atılmalarını sağlamaktadır.