İhlas Vakfı Gönüllüleri bir araya geldi

İhlas Vakfı gönüllüleri 45.yıl ortak akıl buluşmaları kapsamında İstanbul' da bir araya geldi. 45 yıldan beri "İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır." hadis-i şerifi kapsamında hizmet veren İhlas Vakfının hizmetlerinde yeni bir açılım elde etmek için bir araya gelen İhlas Vakfı gönüllüleri "45.yıl ortak akıl" buluşmalarının ilkini gerçekleştirdi. Moderatörlüğü Ortak Akıl Enstitüsü’nce yapılan "45.yıl ortak akıl" buluşmalarının ilkinin açılış konuşmasını yapan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın "Katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti. İhlas Vakfının hizmetlerinin daha etkin ve yaygın olarak geliştirilmesinde siz katılımcıların görüş ve fikirlerinin çok önemli olduğunu belirterek her türlü düşünce ve teklife açık olduklarını belirtti." Daha sonra katılımcılar 7-8 kişilik gruplara ayrılarak fikir fırtınası sonucu öneri ve görüşlerini kayda geçirerek Vakıf yönetimine sundular. Öneri ve görüşler değerlendirilmek üzere vakıf mütevelli heyetine iletildi.

Tarih : 04.11.2019 - 10:52