İhlas Vakfı 2020 Kurban Vekalet Bedellerini Açıkladı

“İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır” Hadis-i şerifini kendine rehber edinerek 45 yıldır öğrenci yurtlarında anne-babasına, vatanına, milletine ve insanlara faydalı on binlerce genci yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam eden İhlas Vakfı 2020 yılı Kurban vekalet bedellerini ilan etti.

Sudan'da Su ile Gelen Coşku

İhlas vakfı, Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan 2. Abdülhamit Han su kuyusunu açtı. Bölge halkının coşkusu ise, yürekleri ısıttı.

İhlas Vakfı Sudan'da 2. Abdülhamit Han Su Kuyusunu Hizmete Açtı

Afrika'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan'da 300 civarındaki hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan 2. Abdülhamit Han Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu.

Ramazan Gıda Kolisi Bağışlarınız Ulaştı

Ülkemizde devam eden Kovid-19 salgını sebebiyle ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışladığı Ramazan Gıda Kolisi yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyor.

İhlas Vakfı'ndan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na tam destek

Kamu Yararına Çalışan Vakıf statüsü ile İhlas Vakfı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na tam destek verdiğini duyurdu.

MİRAC KANDİLİNDE SUDAN VE AFGANİSTAN'DA KİTAP DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİK

MİRAC KANDİLİ Münasebeti ile hayırseverlerin destekleri ile Sudan ve Afganistan'da kandil hediyesi olarak kitap dağıtım organizasyonları gerçekleştirdik. Hayırseverlere teşekkür ederiz. #İHLASVAKFI

MİRAC KANDİLİNDE UŞAK'TA KİTAP DAĞITACAĞIZ

Desteklerinizle MİRAC KANDİLİNDE Kültür hizmeti kapsamında Uşak’ta KİTAP dağıtacağız ONLİNE BAĞIŞ: https://www.ihlasvakfi.org.tr/kitap BANKA : İhlas Vakfı Türkiye Finans IBAN: TR60 0020 6002 2102 2772 4700 01 İrtibat : Bahtiyar Çalışkan +90 506 710 3928 ihlasvakfi@ihlasvakfi.org.tr Kitap yazıp 8350’ye mesaj göndererek 10 TL bağışlayabilirsiniz.

DİLEKLERE KAVUŞMANIN ETKİLİ YOLU ADAK ADAMAKTIR

Bir isteğe, bir dileğe kavuşmanın en tesirli yollarından biri ADAK adamaktır. Adak bir ibadettir. Allah-ü teala, yaptığı bu ibadet hürmetine kulun o dileğini yaratabilir. Bunun için sık sık adakta bulunmak iyi olur Adak ve Akikalarınızı yurt içinde ve yurt dışında size vekaleten keserek ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimize dağıtıyoruz.

İHLAS VAKFI YAZARLARI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

İhlas Vakfı Yazarları; Prof.Dr. Ramazan AYVALLI, Hasan YAVAŞ, Ziya BURCUOĞLU ve Ragıp KARADAYI 8/16 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen 6. Üsküdar Kitap Fuarında İhlas Vakfı/Hakikat Kitabevi Standında okuyucuları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

ÇOCUKLARINIZI BELA VE MUSİBETLERDEN KORUYUN

AKİKA, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Erkek çocuk için iki, kız çocuk için bir akika hayvanı kesilir. Peygamber Aleyhisselam kendisi için de akika kesmiştir. Akikalarınızı yurt içinde ve yurt dışında size vekaleten keserek ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimize dağıtıyoruz. Tel :+90 212 451 4900 E-Mail :ihlasvakfi@ihlasvakfi.org.tr Online bağış : https://ihlasvakfi.org.tr/bagis/#Kurban2020

İHLAS VAKFI 45 YAŞINDA

10 ŞUBAT 1975'TE MERHUM ENVER ÖREN AĞABEYİN BAŞKANLIĞINDA KURULAN İHLAS VAKFI 45 YAŞINDA. İlk günkü aşk ve heyecanla siz gönül dostlarımızın maddi ve manevi destekleri ile gösterilen hedefler doğrultusunda, hizmetlerimize devam ediyoruz.

ORYANTASYON EGİTİMİ TAMAMLANDI

İhlas Vakfı'nın muhtelif yurtlarında görev alan personele yönelik Vakıf merkezinde düzenlenen oryantasyon eğitimi başarılı bir şekilde tamamlandı. Eğitimin sonunda düzenlenen sertifika töreninde İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Tuncer Akalın eğitime iştirak eden personele teşekkür ederek başarılar diledi. Daha sonra katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

ORYANTASYON EGİTİMİ TAMAMLANDI

Kitap Evimiz Projesi Kapsamında Üniversite Öğrencileri İstanbul Boğazını Gezdi.

İhlas Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü “Kitap Evimiz” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik boğaz turu tertipledi.