Afrika'da Su Kuyusu Açılış Hikayesi

İhlas Vakfı Su Kuyuları vesilesi ile “Sadaka-i Cariye” verenlerin amel defterleri kıyamete kadar kapanmaz.

İhlas Vakfı Yurtları Covid-19 Hijyen Tedbirlerini Aldı!

İhlas Vakfının Türkiye genelinde bulunan otuz iki öğrenci yurdunda Sağlık Bakanlığının önerdiği Covid-19 tedbirleri alınmış, her ortamda hijyen sağlanmış ve titizlikle uygulamaya sokulmuştur.

İhlas Vakfı Yurtları Covid-19 Hijyen Tedbirlerini Aldı ve Öğrencileri Bekliyor

İhlas Vakfının Türkiye genelinde bulunan otuz iki öğrenci yurdunda Sağlık Bakanlığının önerdiği COVİD 19 tedbirleri alınmış, her ortamda hijyen sağlanmış ve titizlikle uygulamaya sokulmuştur.

İhlas Vakfı Yurtlarından Mezun Olan Öğrenciler İçin Tertiplenen Eğitim Danışmanlığı ve İdareci Semineri Başladı!

İhlas Vakfı yurtlarından mezun olan ve mezun oldukları öğrenci yurtlarında eğitim danışmanı olarak görev almaya aday olan öğrenciler için tertiplenen hizmetiçi eğitim semineri İstanbul’da başladı.

Teoriden Pratiğe Geçişte İhlas Vakfı Gençlerin Yanında

Tecrübe ve deneyimlerin gençlerle buluşacağı “İş hayatına hazırlık semineri” Program Koordinatörü Sefer Koçyiğit’in bilgilendirme konuşması ardından İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Tuncer Akalın’ın selamlama ve açılış konuşması ile başladı. Akalın: “İhlas Vakfının gençlere ve mezunlara verdiği önemi” vurguladı.

İhlas Vakfı 2020 Kurban Vekalet Bedellerini Açıkladı

“İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır” Hadis-i şerifini kendine rehber edinerek 45 yıldır öğrenci yurtlarında anne-babasına, vatanına, milletine ve insanlara faydalı on binlerce genci yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam eden İhlas Vakfı 2020 yılı Kurban vekalet bedellerini ilan etti.

Sudan'da Su ile Gelen Coşku

İhlas vakfı, Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan 2. Abdülhamit Han su kuyusunu açtı. Bölge halkının coşkusu ise, yürekleri ısıttı.

İhlas Vakfı Sudan'da 2. Abdülhamit Han Su Kuyusunu Hizmete Açtı

Afrika'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan'da 300 civarındaki hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan 2. Abdülhamit Han Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu.

Ramazan Gıda Kolisi Bağışlarınız Ulaştı

Ülkemizde devam eden Kovid-19 salgını sebebiyle ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışladığı Ramazan Gıda Kolisi yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyor.

İhlas Vakfı'ndan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na tam destek

Kamu Yararına Çalışan Vakıf statüsü ile İhlas Vakfı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na tam destek verdiğini duyurdu.

MİRAC KANDİLİNDE SUDAN VE AFGANİSTAN'DA KİTAP DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİK

MİRAC KANDİLİ Münasebeti ile hayırseverlerin destekleri ile Sudan ve Afganistan'da kandil hediyesi olarak kitap dağıtım organizasyonları gerçekleştirdik. Hayırseverlere teşekkür ederiz. #İHLASVAKFI

MİRAC KANDİLİNDE UŞAK'TA KİTAP DAĞITACAĞIZ

Desteklerinizle MİRAC KANDİLİNDE Kültür hizmeti kapsamında Uşak’ta KİTAP dağıtacağız ONLİNE BAĞIŞ: https://www.ihlasvakfi.org.tr/kitap BANKA : İhlas Vakfı Türkiye Finans IBAN: TR60 0020 6002 2102 2772 4700 01 İrtibat : Bahtiyar Çalışkan +90 506 710 3928 ihlasvakfi@ihlasvakfi.org.tr Kitap yazıp 8350’ye mesaj göndererek 10 TL bağışlayabilirsiniz.

DİLEKLERE KAVUŞMANIN ETKİLİ YOLU ADAK ADAMAKTIR

Bir isteğe, bir dileğe kavuşmanın en tesirli yollarından biri ADAK adamaktır. Adak bir ibadettir. Allah-ü teala, yaptığı bu ibadet hürmetine kulun o dileğini yaratabilir. Bunun için sık sık adakta bulunmak iyi olur Adak ve Akikalarınızı yurt içinde ve yurt dışında size vekaleten keserek ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimize dağıtıyoruz.

İHLAS VAKFI YAZARLARI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

İhlas Vakfı Yazarları; Prof.Dr. Ramazan AYVALLI, Hasan YAVAŞ, Ziya BURCUOĞLU ve Ragıp KARADAYI 8/16 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen 6. Üsküdar Kitap Fuarında İhlas Vakfı/Hakikat Kitabevi Standında okuyucuları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

ÇOCUKLARINIZI BELA VE MUSİBETLERDEN KORUYUN

AKİKA, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Erkek çocuk için iki, kız çocuk için bir akika hayvanı kesilir. Peygamber Aleyhisselam kendisi için de akika kesmiştir. Akikalarınızı yurt içinde ve yurt dışında size vekaleten keserek ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimize dağıtıyoruz. Tel :+90 212 451 4900 E-Mail :ihlasvakfi@ihlasvakfi.org.tr Online bağış : https://ihlasvakfi.org.tr/bagis/#Kurban2020