Ramazan Gıda Kolisi Bağışlarınız Ulaştı

Ülkemizde devam eden Kovid-19 salgını sebebiyle ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışladığı Ramazan Gıda Kolisi bağışlarını ulaştırmayı sürdürüyor.

MİRAC KANDİLİNDE SUDAN VE AFGANİSTAN'DA KİTAP DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİK

MİRAC KANDİLİ Münasebeti ile hayırseverlerin destekleri ile Sudan ve Afganistan'da kandil hediyesi olarak kitap dağıtım organizasyonları gerçekleştirdik. Hayırseverlere teşekkür ederiz. #İHLASVAKFI

DİLEKLERE KAVUŞMANIN ETKİLİ YOLU ADAK ADAMAKTIR

Bir isteğe, bir dileğe kavuşmanın en tesirli yollarından biri ADAK adamaktır. Adak bir ibadettir. Allah-ü teala, yaptığı bu ibadet hürmetine kulun o dileğini yaratabilir. Bunun için sık sık adakta bulunmak iyi olur Adak ve Akikalarınızı yurt içinde ve yurt dışında size vekaleten keserek ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimize dağıtıyoruz.

İHLAS VAKFI YAZARLARI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

İhlas Vakfı Yazarları; Prof.Dr. Ramazan AYVALLI, Hasan YAVAŞ, Ziya BURCUOĞLU ve Ragıp KARADAYI 8/16 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen 6. Üsküdar Kitap Fuarında İhlas Vakfı/Hakikat Kitabevi Standında okuyucuları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

ÇOCUKLARINIZI BELA VE MUSİBETLERDEN KORUYUN

AKİKA, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir. Akika, çocukları belalardan, hastalıklardan korur. Erkek çocuk için iki, kız çocuk için bir akika hayvanı kesilir. Peygamber Aleyhisselam kendisi için de akika kesmiştir. Akikalarınızı yurt içinde ve yurt dışında size vekaleten keserek ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimize dağıtıyoruz. Tel :+90 212 451 4900 E-Mail :[email protected] Online bağış : https://ihlasvakfi.org.tr/bagis/#Kurban2020

Kitap Evimiz Projesi Kapsamında Üniversite Öğrencileri İstanbul Boğazını Gezdi.

İhlas Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü “Kitap Evimiz” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik boğaz turu tertipledi.