Haberler

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kastamonu'da Vakfın faaliyetlerini anlattı

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kastamonu'da İhlas Pazarlama çalışanları, İhlas Vakfı gönüllüleri ve öğrencilerle bir araya gelerek Vakfın faaliyetlerini anlattı.

İhlas Vakfı'ndan Kızılay'a Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ve beraberindeki heyet; Tahsin Ekinci, Ömer Faruk Yılmaz, İpekyol Vakfı Başkanı Mustafa Mahdum ve Başkan Yardımcısı Abdülhakim Mahdum  Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ı Kızılay İstanbul Ofisinde ziyaret etti.

İhlas Vakfı'ndan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ile Mütevelli Heyeti Üyeleri Tahsin Ekinci ve Ömer Faruk Yılmaz, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi'yi ziyaret etti.

İhlas Vakfı'ndan TİKA'ya Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın ve beraberindeki heyet TİKA başkanı Serkan Kayalar'ı makamında ziyaret etti.

Afganistan Yardım Çağrısı (Vefa Afganistan Külliyesi)

Açlık ve soğuk ile mücadele eden binlerce kişiye İhlâs Vakfı'ndan acil yardım

Biz Bize Yeteriz Türkiyem ( Hümeyra Teyze )

Biz bize yeteriz Türkiyem programımızda Hümeyra teyzemize misafir olduk.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem ( Ülfet Teyze )

Biz bize yeteriz Türkiyem programımızda Ülfet teyzemize misafir olduk.

Dün Gece yarısı Müjdeli haber Geldi !

Hazret-i Hatice Validemiz (Radıyallahü anha) su kuyumuzun sondajı sırasında gece yarısı ana su damarına ulaştık. Sabaha karşı tatlı ve berrak bir su olması ayrıca sevindirdi. Sevdikleriniz adına sizde Su Kuyusu bağışı yapın. Amel defteriniz hep açık kalsın.

İhlas Vakfı'ndan AFAD'a Ziyaret

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer'i Ankara'da makamında ziyaret etti.

Hazreti Ayşe Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Hazreti Ayşe Radiyallahü Anh Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu.

Ahmet Yesevi Hazretleri Su Kuyusu ve Kuran-ı Kerim Kursu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, Asya'nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Hazreti Ahmet Yesevi Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

Atayurdu Öğrencileri İhlas Vakfın’da Hasret Giderdi

Yüksek öğrenimlerini Türkiye’de yapan ve İhlas Vakfı öğrenci yurtlarında kalan Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Azerbaycanlı öğrenciler İhlas Vakfı merkezinde düzenlenen program dahilinde bir araya geldi ve hasret giderdiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi’nin 5 amfisine şair, bilim insanı ve yazarların adları verildi.

İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık Hocanın İsmi Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Bir Amfiye Verildi.

Ebu Eyyüb-el Ensari Hazretleri Su Kuyusu

İhlas Vakfı, Afrika’nın su sıkıntısı çeken ülkelerinden Sudan’da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Ebu Eyyüb-el Ensari Hazretleri Su kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu

Hazreti Ali Radiyallahü Anh Hazretleri Su Kuyusu Açılış Töreni

İhlas Vakfı, su sıkıntısı çeken Afganistan'da hayırseverlerin katkıları ile yaptırılan Hazreti Ali Radiyallahü Anh Hazretleri Su Kuyusunu açarak bölge halkının hizmetine sundu