Yozgat Bozok Erkek Öğrenci Yurdu

Web: www.yozgatyurdu.com

Misyonumuz

Kıymetli Genç Arkadaşımız,

Öncelikle sizi, binlerce öğrenci arasından başarı göstererek üniversite sınavını kazandığınız için tebrik ediyoruz. Bu başarınızın devamını sağlamak ve kazandığınız bölümü ilk sıralarda bitirebilmek için kişisel gayretlerinizin yanı sıra kalacağınız ortamın uygunluğu da büyük önem taşımaktadır. Yurtlar Birliği üyesi olan yurdumuz, ticari maksat taşımayan Bozok Eğitim ve Kültür Derneği’nin bir yurdu olup, siz kıymetli üniversite gençlerimize evlerinizi aratmayacak en rahat ortamı sağlayarak, çalışmalarınızdaki verimin artmasına katkıda bulunup, okullarınızda en yüksek başarıyı elde etmenize yardımcı olmak ve ülkemizin ileri ülkeler seviyesine çıkarak en ileride yer alması için bu hususta üzerine düşen görevi yapmak gayesi ile kurulmuştur. 1995 yılından bu yana tecrübe ve deneyimlerimizi yurdumuzda kalan sizin gibi ülkemizin değerli evlatlarına faydalı olmak adına hizmetlerine devam etmekte olup, öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarıların kendi gayretleri yanında yurdumuzun sağladığı imkânlar ve rahat bir çalışma ortamı sayesinde olduğu da kendileri tarafından ifade edilmektedir. Yurdumuzda başarılı olmak isteyen her öğrencinin aradığı bütün özelliklere sahip donanımda bir ortam bulunmaktadır.

Vizyonumuz

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezle yapabilen nesillerin yetiştiği bütün öğrencilerin hayata hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle; Çevrede, Bölgede ve ülkede “Model Yurt” olmaktır.

KONUMUMUZ