Osman Münevver Nevin Kaya Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu

E-Mail:  bilgi@nigdeyurdu.com

Web: www.nigdeyurdu.com

Adres: Ahmet Kuddusi Mahallesi Orhan Batı Bulvarı No:143 Bor - Niğde

Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak, Okumada maddi imkânsızlıklar çeken başarılı, Türk örf ve ananelerine bağlı öğrencilerimize destek vermek, Türkiye genelinde yapılmakta olan yurtlarımıza destek olmak amacı ile 10.02.2006 tarihinde merkezi Niğde olmak üzere ALAEDDİN KEYKUBAT Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği ni kurmuş bulunmaktayız.

Ülkemizin geleceği olan gençlerimize en iyi imkânları sunarak onların vatanına, bayrağına, dinine bağlı başarılı gençler olarak yetişmeleri arzusundayız. Bu gaye doğrultusunda kurulan derneğimiz geniş tabanlı tüzüğü ile gençlerimizin başta barınma imkânları olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ortamları hazırlamak çabasındayız.

Niğde den yakmış olduğumuz bu ateş ile zaman ile çevre illerimize de şubeler ve yurtlar açarak hizmetlerimizin geliştirilmesi siz değerli gönül dostlarımızın duaları ve yardımları ile müyesser olacaktır.

Siz ve sizin gibi çevremizdeki hayırsever gönül dostlarımızın derneğimize gerek üye olarak ve gerekse yardımlarını esirgemeyerek bizlere destek olmanızı bekliyoruz.

KONUMUMUZ