Sıla Erkek Öğrenci Yurdu

E-Mail: bilgi@silayurdu.com

Web: www.kastamonusilayurdu.com

Adres: Topçuoğlu Mah.Belediye Cad.No:6/ KASTAMONU

Yurtlar Birliğine bağlı olarak faaliyet göstermektedir.Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve valiliğin denetimiyle konforlu ve temiz Bir ortam sunmaktadır.

Yurdumuz şehir merkezindedir. Eğitim Fakültesine yürüyerek 10 dk. mesafededir.

Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent kampüsüne günün belirli saatlerinde servis hizmetimiz vardır.

Odalarımızın çoğu 3 kişilik olup bir kısmı da 4-5 kişiliktir.

Her odada tuvalet ve banyo mevcuttur.Yurdumuz merkezi sistemle ısıtılmaktadır.1.sınıf lüks yemekhanemizde sürekli değişen en az üç çeşit kahvaltı verilmektedir

Mevsimlere ve günlük kalori ihtiyacına göre hazırlanan zengin çeşitli 3 öğün yemek verilmektedir.Yemek çeşitleri öğrencilerin isteklerine göre tanzimedilmektedir. Öğrencilerimizin çamaşırları ev tipi otomatik çamaşır makinasıyla yıkanır, kurutma makinesiyle kurutulur.Sessizliğin sağlandığı düzenli ve rahat ders çalışma odalarımız mevcuttur. Öğrencilerin derslerine de yardımcı olunmaktadırLokal ve kantinimizde Uydu antenli televizyonla çeşitli kanallar izlenebilmektedir.Ayrıca VCD’de film ve belgeseller seyretme imkanı vardır.İnternet hizmetimiz bulunmaktadır. (Yurda ait bilgisayarları kullanabilme,kendi bilgisayarını getirebilme ve ADSL bağlantılı internet odası)Öğrencilerin 24 saat danışabilecekleri kendileriyle ilgilenebilecek rehber, psikolojik danışmanlar ve gece sorumlusu vardır.Öğrencilerimizin başarı durumu takip edilip, gerekli hallerde velisine bilgi verilir.Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz çok çeşitlidir. (Tarihi ve turistik yerlere geziler ve piknikler, halı saha futbol turnuvaları, geleneksel çiğköfte ziyafetleri,bilgi yarışmaları,konferanslar, geleneksel mezuniyet törenleri vs.)Yurdumuzda güvenlik açısından gerekli fiziki ve idari tedbirler alınmıştır.Ankesörlü telefonumuz vardır.Sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir yurt ortamı isteyenlerin ,yurda geldiğinde huzur bulacağı tek adrestir.

Derslerinizden ve sosyal etkinliklerinizden arta kalan zamanda yurdumuzda terasımızdan Kastamonuyu seyredebilir, lobimizde dinlenebilir, arkadaşlarınızla hoş sohbet ve muhabbet ortamı içinde bulunabilirsiniz,günlük gazetenizi okuyabilir, yanında içeceğinizi yudumlayıp aynı anda TV izleyebilirsiniz.Yurt idaremiz sizin için sıcak bir aile ve arkadaş ortamı oluşturmak için bütün gayreti göstermektedir, güleryüzlü ve sıcakkanlı personelimizle kısa zamanda kaynaşan öğrencilerimiz yabancılık çekmemektedir.

Sıcak aile ortamımız ve deneyimli kadromuz ile rahatınız ve huzurunuz için tüm imkanları sağlayabilmek en büyük hedefimizdir.

Her şey öğrencilerimizin rahat,huzur ve başarısı için …

Sevgilerimizle…

KONUMUMUZ