Esentepe Erkek Öğrenci Yurdu

E-posta: bilgi@erzincanyurdu.com

Adres: Başbağlar Mahallesi 1410 Sok. No:13 (Eğitim Fakultesi yanı) ERZİNCAN

Kıymetli Genç Arkadaşımız,

Öncelikle sizi, binlerce öğrenci arasından başarı göstererek üniversite sınavını kazandığınız için tebrik ediyoruz.

Bu başarınızın devamını sağlamak ve kazandığınız bölümü ilk sıralarda bitirebilmek için kişisel gayretlerinizin yanı sıra kalacağınız ortamın uygunluğu da büyük önem taşımaktadır.

Yurtlar Birliği üyesi olan yurdumuz,  ticari maksat taşımayan bir yurt olup, öğrencilerimize evlerini aratmayacak en rahat ortamı sağlayarak, çalışmalarınızdaki verimin artmasına katkıda bulunup, okullarınızda en yüksek başarıyı elde etmenize yardımcı olmak ve  ülkemizin ileri ülkeler seviyesine çıkarak en ileride yer alması için bu hususta üzerine düşen görevi yapmak gayesi ile kurulmuştur.

Tevrübe ve deneyimlerimizi yurdumuzda kalan sizin gibi ülkemizin değerli evlatlarına faydalı olmak adına hizmetlerine devam etmekte olup, öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarıların kendi gayretleri yanında yurdumuzun sağladığı imkânlar ve rahat bir çalışma ortamı sayesinde olduğu da kendileri tarafından ifade edilmektedir. Yurdumuzda başarılı olmak isteyen her öğrencinin aradığı bütün özelliklere sahip donanımda bir ortam bulunmaktadır.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinde belirtilen kişi, hak ve  hürriyetlerine saygılı olmak.

Vatanımıza, devletimize ve kültürümüze bağlı olmak,

Her çeşit aşırılıktan uzak ve orta yolda bulunmak,

Faaliyetlerimizi genel ahlâk kurallarına uygun yürütmek,

Ülke birliğine, cumhuriyete ve demokratik sisteme bağlı olmak,

Hoşgörü ve çalışkanlık üzere olmak,hayata bakış esaslarımızdır.

Biz sadece kendimizi düşünmüyoruz; çocuklarımızı, gençlerimizi,

ülkemizi düşünüyoruz. Sadece bugünü düşünmediğimiz için,  yarınlarda da bunları yetiştirecek eserler bırakıyoruz.

KONUMUMUZ