Hüseyin Hakkı Erkek Öğrenci Yurdu

Web: www.huseyinhakkiyurdu.com

Adres: İstasyon Mah. İris Sok. No:5 Edirne

Kıymetli Genç Arkadaşımız,

Öncelikle sizi, binlerce öğrenci arasından başarı göstererek üniversite sınavını kazandığınız için tebrik ediyoruz.

Bu başarınızın devamını sağlamak ve kazandığınız bölümü ilk sıralarda bitirebilmek için kişisel gayretlerinizin yanı sıra kalacağınız ortamın uygunluğu da büyük önem taşımaktadır.

Yurtlar Birliği üyesi olan yurdumuz,  ticari maksat taşımayan bir yurt olup, öğrencilerimize evlerini aratmayacak en rahat ortamı sağlayarak, çalışmalarınızdaki verimin artmasına katkıda bulunup, okullarınızda en yüksek başarıyı elde etmenize yardımcı olmak ve  ülkemizin ileri ülkeler seviyesine çıkarak en ileride yer alması için bu hususta üzerine düşen görevi yapmak gayesi ile kurulmuştur.

Tecrübe ve deneyimlerimizi yurdumuzda kalan sizin gibi ülkemizin değerli evlatlarına faydalı olmak adına hizmetlerine devam etmekte olup, öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarıların kendi gayretleri yanında yurdumuzun sağladığı imkânlar ve rahat bir çalışma ortamı sayesinde olduğu da kendileri tarafından ifade edilmektedir. Yurdumuzda başarılı olmak isteyen her öğrencinin aradığı bütün özelliklere sahip donanımda bir ortam bulunmaktadır.

YURT HAKKINDA GENEL BİLGİ

Öğrenci kapasitesi 61 kişi olan yurdumuz yüksek öğrenim öğrencileri içindir.

3 öğün ücretsiz yemek, 1. sınıf yemekhane ve kantin hizmetleri.

Dinlenmek ve sohbet etmek için geniş, ferah, klimalı lobi, kablolu TV, kütüphane, sessiz ve düzenli etüd salonları.

Modern bilgisayar odaları, internet hizmetleri, yurda ait veya kişisel bilgisayarları kullanabilme ve ADSL internet bağlantısı.

Yurdumuzun şehir merkezinde olması ulaşımı kolaylaştırmaktadır.

Ferah, sessiz ve temiz yatakhaneler, elbise, valiz ve kitap dolapları, kombili ısınma ve 24 saat sıcak su, su kesintileri için 20 tonluk su deposu, çamaşırhane.

Katlara telefon bağlantısı.

Kondisyon salonu ve masa tenisi odası.

Sosyal ve kültürel faaliyetler.

Giriş ve çevre güvenliği için parmak izli giriş sistemi ve kameralı güvenlik sistemi.

Öğrencilerin 24 saat danışabilecekleri kendileriyle ilgilenebilecek rehber, psikolojik danışmanlar ve gece sorumlusu, revir ve ilk müdahaleler için doktor.

Sevgi, saygı ve disipline dayalı bir yurt ortamı.

KONUMUMUZ