Selami Kubilay Erkek Öğrenci Yurdu

E-Mail: bilgi@duzceyurdu.com

Adres: Uzunmustafa Mh. 821. sokak NO:20 Düzce

GENEL BİLGİ

Öncelikle sizi binlerce öğrenci arasından başarı göstererek üniversite sınavını  kazandığınız için tebrik ediyoruz.Bu başarınızın devamını sağlamak ve kazandığınız bölümü ilk sıralarda bitirebilmek için kişisel  gayretlerinizin yanı sıra kalacağınız  ortamın uygunluğu da büyük önem taşımaktadır.İHLAS VAKFI bünyesinde  yer alan yurtlar birliği üyesi  olan yurdumuz ,Kıymetli üniversite gençlerimize evlerinizi aratmayacak en rahat ortamı sağlayarak çalışmalarınızdaki verimin artmasına katkıda bulunup okullarınızda en yüksek başarıyı elde etmenize yardımcı olmak  ve ülkemizin ileri ülkeler üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimize aile sıcaklığında hizmet vermek uygun çalışma ortamlarını ve kendilerini geliştirecek imkanlar sunmak, onları her durumunda rahat ettirmek, Milli Eğitim Bakanlığının denetimlerine ve yönetmelerine uygun olarak ,rahat ve huzurlu  bir barınma ortamı sağlamak ve öğrencilerimizin  başarısına odaklanmak yurdumuzun temel gayeleri arasındadır.Son derece sessiz bir ortama sahip olan yurdumuzda odalar üç ve dört kişilik  olarak belirlenmiştir.Sosyal faaliyetlerimiz arasında geziler,piknikler,çiğ köfte partileri,sportif faaliyetler gibi etkinliklerde de bulunmaktadır. Üniversite hayatına atılacağınız bu yeni başlangıçta sizlerin yabancılık çekmeyeceği samimi,  güvenli bir ortamda , ailenizin sıcaklığını aratmayacak bir yer arıyorsanız sizi yurdumuza bekliyoruz. Saygılarımızla ….

İMKANLAR

Üniversitemizde  öğrenim gören öğrencilerimize aile sıcaklığında hizmet vermek uygun çalışma ortamlarını ve kendilerini geliştirecek imkanlar sunmak , onları her durumda rahat ettirmek, Milli Eğitim Bakanlığının denetimlerine ve yönetmeliklerine  uygun olarak , rahat huzurlu bir barınma ortamı sağlamak ve öğrencilerimizin  başarısına odaklanmak yurdumuzun temel  gayeleri arasındadır.

Yurdumuzda müdür, müdür yardımcısı,eğitimci ve diğer  yurt personeli hizmet etmektedir.

Odalarımız 3 ve 4 kişiliktir.

Yurdumuz merkezi sistemle ısıtılmaktadır.

Mevsimlere ve günlük kalori ihtiyacına göre hazırlanan zengin çeşitli 3 öğün yemek verilmektedir.

24 saat sıcak su devamlı vardır.

Öğrencilerimizin başarı durumu takip edilip gerekli hallerde velisine bilgi verilmektedir.

Mezuniyet  törenleri, geziler vb. sosyal aktiviteler düzünlenmektedir.

Etüt salonumuz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.

KONUMUMUZ