Erdoğan Dinçbaş Erkek Öğrenci Yurdu

Tel: 0 224 483 40 60

E-Mail: turan.satik@bursayurdu.com

Adres: Dumlupınar Mh. Altınbaşak Cd. No:18 Görükle Bursa

Yurdumuz Miilli Eğitim Bakanlığının Yönetmelik ve Yönergeleri çerçevesinde kurulan Yönetim kadrosu ile hizmet verecektir. Müdür, müdür yardımcısı, eğitmen, aşçı ve hizmetli kadroları ile eksiksiz olarak hizmet sunulacaktır.

Üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerimize, en iyi hizmeti vermek, uygun çalışma ortamlarını ve kendilerini geliştirecek imkanları sunmak,

okudukları üniversite ve fakültelerde, kendi branşları ile ilgili her türlü ilmi konularda, öğretim görevlilerinden, kişi, kurum ve kuruluşlardan yararlandırmak temel gayelerimiz arasındadır.

Bilginin, en önemli üretim aracı ve güç kaynağı olacağı bilinciyle gençlerimiz yurdumuzda, her türlü teknolojik imkanlardan yararlandırılacaktır. Kişilikli, seçkin ve başarılı bireyler yetiştirmekten mutluluk duyacağız. Milli Eğitim Bakanlığının denetimlerine ve yönetmeliklerine uygun olarak, yüksek öğrenim öğrencilerine , rahat ve huzurlu bir barınma ortamı sağlanması temel gayemizdir.

KONUMUMUZ