Adana Çukurova Yurdu

YURT HAKKINDA

Vizyonumuz: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezle yapabilen nesillerin yetiştiği bütün öğrencilerin hayata hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle; Çevrede, Bölgede ve ülkede “Model Yurt” olmaktır.

İstiyoruz ki; Yurdumuzda, öğrenme temel ihtiyaç edilsin, hem öğretenler, hem de öğrenenler bir birlerinin gelişimine yardımcı olan Öğrenen Yurt modeli oluşsun,

İstiyoruz ki; Veliler Yurdumuzun en büyük destekleyicisi olsun, Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

İstiyoruz ki; Yurt toplumunu oluşturan her Birey (yönetici personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, Bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın.

İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur. 'Yurdumuzda herkes, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin geliştirsin.

İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci yaptığımız her şeyde devam etsin İstiyoruz ki; Yurdumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin.

İstiyoruz ki; Her Personel Yurdumuzda çalışmaktan, her öğrenci Bu Yurtta öğrenimim gerçekleştirmekten zevk alsın.

KONUMUMUZ