News about Fondation
İHLAS VAKFI, 2017 KURBAN VEKÂLET BEDELLERİNİ AÇIKLADI:Yurtiçi 850, yurtdışı 600 TL
43 yıldır “İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır” Hadis-i şerifi rehberliğinde öğrenci yurtlarında anne-babasına, vatanına, milletine ve insanlara faydalı on binlerce genci yetiştiren ve yetiştirmeye devam eden İhlas Vakfı 2017 yılı Kurban vekalet bedellerini ilan etti. Yurtiçi 850, yurtdışı 600 Tl
İHLAS VAKFI ÖĞRENCİ YURTLARI, AŞÇI VE HİZMETLİLERİ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ.
Daha iyi yemek ve daha iyi barınma hizmeti için İhlas Vakfı yurtlarında barınan öğrencilere, daha iyi yemek ve daha iyi barınma hizmeti sunabilmek için, İhlas Vakfı öğrenci yurtlarının aşçı ve hizmetlileri “Aşçı ve Hizmetli Semineri” için İstanbul’da bir araya geldi
PAKİSTAN ALKHIDMAT VAKFINDAN, İHLAS VAKFINA ZİYARET
İhlas Vakfının kurucuları ve yönetiminde yer aldığı, İDSB İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları üyesi, Pakistan’ın Lahor kentinde faaliyet gösteren, Alkhidmat Vakfı Genel Müdürü Shahid Iqbal ve Türkiye Temsilcisi Ömer Faruk İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay’ı ziyaret etti.
İHLAS VAKFI REHBERLİK VE EĞİTİM DANIŞMANLARI İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ
İhlas Vakfı yaz dönemi hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. İhlas Vakfı yurtlarında kalarak üniversite öğrenimlerini sürdüren öğrencilere daha iyi ve kaliteli rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermek maksadı ile tertip edilen “Rehberlik ve Eğitim Danışmanlığı” semineri İstanbul’da başladı.
İHLAS VAKFI YURTLARI EMİN ELLERDE
İhlas Vakfının kendi bünyesinde bulunan yurtlarına idareci yetiştirmek için düzenlediği Yurt İdarecileri Yetiştirme Seminerleri vakfın İstanbul’daki merkezinde başladı.
İHLAS VAKFINDAN TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE DESTEK
İhlas Vakfı tarafından geleneksel olarak her yıl yapılan İş Hayatına Hazırlık Seminerleri düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.
2016 Kurban
2016 Sudan