TÜRKİYE GAZETESİ YAZARLARINDAN RAHİM ER İHLAS VAKFI MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Gazetesi yazarlarından, Sevgili Peygamberim kitabı ve birbirinden değerli onlarca kitabın müellifi, Gazeteci-Yazar Rahim Er, İhlas Vakfı yönetici ve çalışanları ile bir araya geldi.

İhlas Vakfı merkezinde gerçekleşen buluşmada Rahim Er, gündemdeki konulara değinerek, Türkiye'nin şu anda geçtiği kritik süreçten bahsetti. Dünyadaki bütün mazlumların ve Müslümanların umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve ülkemizin yöneticilerine her zamankinden daha fazla dua etmemiz ve birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerektiğini belirtti.
Buluşmanın sonunda İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay, Rahim Er'e teşekkür ederek, merhum Hattat Cemil Bilgiç'in hattı olan Silsile-i Aliyye büyüklerinin isimleri bulunan tabloyu hediye etti.

Tarih : 09.10.2017 - 11:38