TEMATİK YURTÇULUK İLE “GELECEĞİN YILDIZLARI”NI YETİŞTİRİYORUZ

İhlas Vakfı'nın ilk tematik yurdu olan, Emir Sultan Yurdumuzun himayesi ile “GELECEĞİN YILDIZLARI” projesi kapsamında, ülkemizin dört bir tarafında İmam Hatip Liseleri ve İlahiyat Fakültelerinde eğitimlerini sürdüren 30 genç İhlas Vakfının İstanbul’daki merkezinde bir araya geldi.

İhlas Vakfının ilk tematik yurdu olan, Emir Sultan Yurdumuzun himayesi ile “GELECEĞİN YILDIZLARI” projesi kapsamında, ülkemizin dört bir tarafında İmam Hatip Liseleri ve İlahiyat Fakültelerinde eğitimlerini sürdüren 30 genç İhlas Vakfının İstanbul’daki merkezinde bir araya geldi.

“GELECEĞİN YILDIZLARI” ilk olarak İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay ve Mütevelli Heyeti üyeleri ile tanışarak vakfın hizmetlerini birinci ağızdan dinlediler. Hakikat Kitabevi Genel Müdürü, Eğitimci Osman Karabıyık ile yazar ve çizer Ragıb Kaaradayı’ yı dinleyen gençler, daha sonra Türkiye Gazetesi yazarlarından Mustafa Necati Özfatura ve Osman Ünlü’yü ziyaret etti. İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarını da İbrahim Pazan eşliğinde gezen gençler Osmanlının ihtişamını bir daha hissttiler.

Tarih : 22.03.2017 - 09:45