PAKİSTAN ALKHIDMAT VAKFINDAN, İHLAS VAKFINA ZİYARET

İhlas Vakfının kurucuları ve yönetiminde yer aldığı, İDSB İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları üyesi, Pakistan’ın Lahor kentinde faaliyet gösteren, Alkhidmat Vakfı Genel Müdürü Shahid Iqbal ve Türkiye Temsilcisi Ömer Faruk İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay’ı ziyaret etti.

İhlas Vakfının Bahçelievler’de bulunan genel merkezinde gerçekleşen görüşmede Alkhidmat Vakfı Genel Müdürü Shahid Iqbal, Pakistan genelindeki faaliyetlerinden bahsetti. Eğitim, kültür ve sağlık alanlarında hizmet verdiklerini, ağırlıklı olarak yetimlerle yönelik çalışmalarının olduğunu anlatan İqbal, İhlas Vakfı ile eğitim ve sağlık konularında işbirliği yapmak istediklerini belirterek, İhlas Vakfı yetkililerini Pakistan’a davet ederek sözlerini tamamladı. İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay’da kardeş ve dost ülke Pakistan’ın en büyük STK’larından biri olan Alkhidmat Vakfı Genel Müdürü Shahid Iqbal‘in ziyaretinden ve Pakistan’a davetinden dolayı teşekkür etti. Okyay, İhlas Vakfının kuruluş gayesi ile yurtiçi ve yurtdışı hizmetlerinden kısaca bahsetti. Daha sonra birlikte yenen öğle yemeğinin ardından, Bilgi İşlem Müdürü Hüseyin Ünsal, İhlas Vakfının faaliyetlerini İngilizce sunum eşliğinde, Alkhidmat Vakfı Genel Müdürü Shahid Iqbal’a anlattı. Görüşmenin sonunda Alkhidmat Vakfı Genel Müdürü Shahid Iqbal, İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay’a plaket takdim ederek teşekkürlerini bildirdi.

Tarih : 18.07.2017 - 10:37