OSMAN GÜL İHLAS VAKFI YURTDIŞI KOORDİNATÖRÜ OLDU

Yurtiçinde ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalar ve organizasyonlarla ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan İhlas Vakfı’nda Yurtdışı Koordinatörlüğü’ne Osman Gül getirildi.

Vakfın İstanbul Bahçelievler’de bulunan öğrenci yurdunda müdür olarak görev yapan Osman Gül, yeni göreviyle birlikte vakfın yurtdışı organizasyonlarında önemli görevler üstlenecek.

Vakfın yurtdışı organizasyonları açısından yoğun bir döneme gireceğinin altını çizen İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, kurulan yurtdışı koordinatörlüğü birimi ile tüm organizasyonlar arasındaki koordinasyonun daha etkin bir şekilde sağlanacağını söyledi. Osman Gül’ün uzun yıllardır vakıf içinde çeşitli görevlerde bulunduğuna dikkat çeken Okyay, yeni görevinde Gül’e başarılar diledi.

Tarih : 14.08.2017 - 16:37