MUSTAFA ALKAN İHLAS VAKFININ ANKARA TEMSİLCİSİ OLDU

Uzun süredir İhlas Vakfının Ankara’daki yurtlarında idareci ve eğitimci görevlerini yürütmekte olan Mustafa Alkan, İhlas Vakfının Ankara temsilciliğine getirildi.

Vakıftan yapılan açıklamada, İhlas Vakfının 43 yıldan bu yana öğrenci yurtlarında anne-babasına, vatanına, milletine ve insanlara faydalı on binlerce gencin yetiştirildiğini ve yetiştirmeye devam edildiğini, tüm bu hayırlı hizmetlerin neticesinde İhlas Vakfına, Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayları ile “Kamu Yararına Çalışan Vakıf” statüsünün verildiği vurgulandı.

“Kamu Yararına Çalışan Vakıf” statüsünün kazanılmasıyla vakıf olarak önemli bir sorumluluk alındığının ifade edildiği açıklamada “Bu sorumluluk dahilinde ülkemize ve milletimize daha iyi hizmetler sunabilmek için başkentimiz Ankara’da yeniden yapılanmaya gidilerek Ankara temsilciliğimize Mustafa Alkan atanmıştır.” denildi.

Mustafa Alkan Kimdir ?

1966 yılında Çorum’da doğan Alkan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra bilgisayar mühendisi olarak uzun yıllar başta İhlas Holding bünyesindeki bilişim şirketleri olmak üzere Türkiye’nin önde gelen holding ve şirketlerin Ankara Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Uzun yıllardır İhlas Vakfının İç Anadolu Koordinatörlüğünde çalışmalarına devam eden Mustafa Alkan Osmanlıca eserlerle ilgilenmekte olup, İngilizce bilmektedir. Alkan ayrıca iki çocuk babasıdır.

Tarih : 10.08.2017 - 12:18