İHLAS VAKFI YURTLARI EMİN ELLERDE

İhlas Vakfının kendi bünyesinde bulunan yurtlarına idareci yetiştirmek için düzenlediği Yurt İdarecileri Yetiştirme Seminerleri vakfın İstanbul’daki merkezinde başladı.

İhlas Vakfı yurtlarından mezun olarak yine yurtlarda idareci olarak görev almak isteyen adayların katıldığı seminerler bir hafta sürecek. Yurtlarda idarecilerinin de katıldığı seminerlerde yurtlarda eğitim, idareci ve öğrenci ilişkileri, yurtlara öğrenci seçimi, idarecinin eğitime katkısı, öğrenci psikolojisini anlama, personel ile ilişkiler gibi konularda vakfın yöneticileri sunumlar yapacaklar. Tanışma toplantısı ile başlayan seminerlerin açılış konuşmasını yapan İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, idareci adaylarına vakfın hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Yapılacak seminerlerin önemine vurgu yapan Okyay, “Yurtlarımızda barınma ihtiyaçlarını gidermek için bulunan tüm gençlerimiz bize emanettir. Onların vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetişmelerinde bizlere de büyük görevler düşmektedir. Bir hafta sürecek olan seminerlerde vakfımızın idarecileri yapacakları sunumlarda iyi bir idareci olmanın önemli noktalarını anlatacaklar. İnanıyorum ki seminerler herkes için son derece faydalı olacaktır.” dedi.

Tarih : 10.07.2017 - 10:40