İHLAS VAKFI REHBERLİK VE EĞİTİM DANIŞMANLARI İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

İhlas Vakfı yaz dönemi hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. İhlas Vakfı yurtlarında kalarak üniversite öğrenimlerini sürdüren öğrencilere daha iyi ve kaliteli rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermek maksadı ile tertip edilen “Rehberlik ve Eğitim Danışmanlığı” semineri İstanbul’da başladı.

Seminere İhlas Vakfı Yurtlarında görev alan, Anadolu’nun dört bir tarafından gelen Rehberlik ve Eğitim Danışmanları iştirak ediyor. İhlas Vakfı merkezinde bugün başlayan ve bir hafta devam edecek olan “Rehberlik ve Eğitim Danışmanlığı” semineri, Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık’ın selamlama ve kısa bir açılış konuşması ile başladı. Daha sonra İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, seminere katılan Eğitim ve Rehberlik Danışmanlarına vakfın hizmetleri, prensipleri ve kurumsal yapı ile ilgili bilgiler verdi. Okyay, İhlas Vakfının kurulduğu günden bugüne 43 yıldır yurtlarında “Müslüman dinin emirlerine uyar günah işlemez, kanunlara uyar suç işlemez” düstur çerçevesinde vatanına, milletine ve insanlara faydalı bireyler yetiştirdiklerini, bu hayırlı hizmetlerinden dolayı devletimizin İhlas Vakfına “Kamu Yararına Çalışan Vakıf” statüsü verdiğini söyledi. Okyay, “Rehberlik ve Eğitim Danışmanlığı” seminerinin önemine vurgu yaparak, “Yurtlarımızda barınan tüm gençlerimiz bize emanet olduğunu, onların vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetişmelerinde bizlere çok büyük görevler düştüğünü söyleyerek sözlerini tamamladı.

Tarih : 19.07.2017 - 10:38