İHLAS VAKFI ÖĞRENCİ YURTLARI, AŞÇI VE HİZMETLİLERİ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

İhlas Vakfının Bahçelievler’deki merkezinde başlayan ve dört gün devam edecek programda katılımcılar, İstanbul’un tarihi, manevi ve turistik mekanlarını gezecekler. Eyüp Sultan Hazretlerini, Fatih Sultan Mehmet Han, Yavuz Sultam Selim Han, Kanuni Sultan Süleyman Han ve Abdülhamit Han hazretlerinin kabirleri ziyaret edecekler ve daha sonra, Boğaz gezisi ile boğazdaki saray, yalı, cami ve diğer Osmanlı eserlerini görecekler. Programın başında İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay, Aşçı ve hizmetlilerin yaptığı işin ne derece önemli olduğunu vurgulayarak, İhlas Vakfının kuruluş gayesi ile yurtiçi ve yurtdışı hizmetlerini sunum ve videolara eşliğinde anlattı. “İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır” Okyay, 43 yıldır kendilerine rehber edindikleri “İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır” Hadis-i şerifi mucibince öğrenci yurtlarında anne-babasına, vatanına, milletine ve insanlara faydalı on binlerce genci yetiştirdiklerini ve yetiştirmeye devam ettiklerini vurguladı. İhlas Vakfı: “Kamu Yararına Çalışan Vakıf” Vatanı ve milletine yaptığı hizmetlerden dolayı, geçen sene Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanımız RecepTayyip Erdoğan’ın onayları ile İhlas Vakfına, devletimizin “Kamu Yararına Çalışan Vakıf” statüsü verdiğini belirten Okyay, bu sorumluluk bilinci ve gönül dostlarımızın destekleri ile daha çok insana faydalı olmaya çalışacaklarını söyled

Tarih : 24.07.2017 - 10:27