İHLAS VAKFI HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI SOMALİ’YE ULAŞTIRDI

Özellikle bu yıl kuraklığın inanılmaz boyutlara ulaştığı Somali’ye hayırseverlerin gönderdiği yardımlar devam ediyor.

Afrika’nın en yoksul ve yardıma muhtaç ülkelerinden biri olan Somali’ye hayırseverlerin yardımlarının ulaştırılmasında etkin rol oynayan İhlas Vakfı Somali halkına destek oluyor. İhlas Vakfı Somali Koordinatörü Hasan Gümüş yaptığı açıklamada uzun yıllardır Somali halkına tüm güçleriyle maddi ve manevi olarak destek olduklarını belirtti. Gümüş, Ramazan ayı öncesinde hayırseverlerin yardımlarını hayatta kalma mücadelesi veren Somalilere ulaştırdıklarını ve acil ihtiyaçları olan şeker, yağ, pirinç, un, makarna vb. gıdaları dağıttıklarını söyledi. “Ramazan dolayısıyla hayırseverlerimizin Somali ve diğer Afrika ülkelerine daha çok yardım yapacağına inanıyorum. Yapılan bu yardımları en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.” diyen Gümüş, maddî ve manevî destekleriyle yardım yapan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Tarih : 07.07.2017 - 10:59