HİNTLİ MÜSLÜMANLAR İHLAS VAKFININ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

İhlas Vakfı Hindistan'da İmamı Rabbani Hazretleri ve diğer büyük zatların dergahlarında iftar verdi.

İhlas Vakfı, her Ramazan olduğu gibi, bu Ramazan’da da hayırseverlerin destekleri ile 23 ülkede iftar organizasyonları düzenleyerek binlerce kişiye iftar veriyor. İmamı Rabbani Hazretlerinin hemşehrileri, İhlas Vakfı iftarında buluştu. İhlas Vakfı, Hindistan'da yetişen en büyük veli ve âlim. Ariflerin ışığı, velilerin önderi, İslam’ın bekçisi, müslümanların baş tacı, müceddid, müctehid ve İslam âlimlerinin gözbebeği, Silsile-i aliyyenin büyüklerinden, Serhend şehrinde medfun bulunan İmam-ı Ahmed Rabbani hazretlerinin türbesinin de bulunduğu dergahta iftar verdi. İftar sofrasına, Serhend’de yaşayan çok az sayıda Müslüman ile İmamı Rabbani hazretlerini ziyaret gelen misafirler iştirak etti. İmamı Rabbabi Hazretlerinin torunlarından Seyyid Muhammed Zubair Faruki, iftardan sonra yaptığı dua ile yardımlarını Hindistan’a göndererek iftar sofrasının kurulmasına vesile olan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören’e İhlas Vakfna teşekkür ve dua etti. Nizameddin-i Evliya hazretlerin dergahında kurulan iftar sofrasında yediden yetmişe herkes vardı Diğer tarafta yine Hindistan’ın en meşhur evliyalarından Seyyid Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin dergâhında da İhlas Vakfının katkıları ile iftar sofraları kuruldu. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Nizameddin-i Evliya hazretlerinin türbesinin de bulunduğu dergah avlusunda kurulan iftar sofrasına yediden,yetmişe binlerce Hintli Müslüman katıldı. Seyyid Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin torunlarından Hüsrev Nizami, iftardan sonra yaptığı dua ile iftar sofrasının kurulmasına vesile olan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören ile İhlas Vakfna teşekkür ve dua etti. İhlas Vakfı iftar sofraları, Hindistan’da önümüzdeki günlerde kurulmaya devam edecek. Yeni Delhi’de İmamı Rabbani Hazretlerinin hocası Muhammed Baki Billah Hazretleri dergahında, yine Hindistan’ın büyük alimlerinden Nur Muhammed Bedayuni hazretleri dergahları ile diğer merkezlerde kurulacak iftar sofraları ile yüzler gülecek.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız...

Tarih : 29.06.2017 - 10:52