AFGANİSTAN'DAN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A VE TÜRK ORDUSUNA DUA

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlas Vakfı, Afganistan’ın Şibirgan şehrinde hayırseverlerin yardımları ile Kur’an-ı Kerim Kursu, Medrese ve Su Kuyusu açtı

‘Kamu Yararına Çalışan Vakıf’ statüsü kazanan İhlas Vakfı, başta Afrika ülkeleri olmak üzere onlarca ülkeye hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda iç savaş sebebi ile yokluk ve yoksulluğun hat safahada olduğu Afganistan’ ın Şıbırgan vilayeti, Kızılayak Beldesinde hayrıseverlerin katkıları ile Kur’an-ı Kerim Kursu, Medrese ve Su Kuyusu yapılan tören ve dua ile hizmete açıldı.

MASUM AĞIZLARDAN TÜRK ORDUSUNA DUA EDİLSİ

Müderris Abdülhakim Mahdum, Kur’an-ı Kerim Kursu, Medrese ve Su Kuyusunun açılış esnasında yaptığı: Ya Rabbi, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan razı ol, onu her türlü kazadan, beladan muhafaza eyle,  onu muvaffak eyle, İslam aleminin başindan eksik eyleme , Türk Ordusunu Suriye'de Afrin'de, Münbiç' te muzaffer eyle, mansur eyle, muvaffak eyle, Türk ve İslam düşmanlarını kahr-u perişan eyle dualarına masum medrese talebeleri hep bir ağızda amin dediler.

AHMET MÜCAHİD ÖREN VE HAYIRSEVERLER DUADAN EKSİK EDİLMEDİ

Abdülhakim Mahdum duanın devamında   Afganistan'da onlarca yurt, su kuyusu, medrese ve Kur'an kursunun açılmasına destek veren İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkani Ahmet Mücahit Ören ile Açılışı yapılan Kur'an kursu ve su kuyusuna sponsor olan hayırsevere teşekkür ve dua edildi.

Tarih : 14.02.2018 - 16:34